Atatürk Havalimanı’nda yolculara ait eşyaları çalmaya çalışan şahıslar, suçüstü yakalandı. Şahısların hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Gözaltına alındıktan sonra savcılığa sevk edilen şahısların tutuklandığı öğrenildi.

Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü polisi tarafından dış hatlar terminalinde hırsızlık yapmaya çalışan şahıslar suçüstü yakalandı. Yolcuların dalgınlığından yararlanan şahıslar, bagajlarından eşyalarını çaldıkları görüldü. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamaralarına yansıdı. Olayın hemen ardından polis şahısları yakaladı.

22 Mayıs’ta dış hatlar gidiş terminaline gelen Filistin uyruklu M.A.S. (24), A.M.S. (34) ve Z.S. (25) isimli erkek şahıslar, Kenya uyruklu J.S.S. (36) isimli bir yolcuya ait; tablet bilgisayarı, kredi kartlarını ve kimlik kartlarını çaldığı esnada suçüstü yakalandı. Şahıslardan A.M.S. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA 4 AYRI HIRSIZLIK OLAYI GERÇEKLEŞTİRDİ

Olaydan bir gün sonra yine Filistin uyruklu A.M.A.M. (23) ve M.A.A.M. (21) isimli erkek şahıs, Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı A.A.M.S.A. (32) isimli yolcuya ait profesyonel fotoğraf makinası ve aparatlarını çaldığı esnada suçüstü yakalandı. Şahısların Atatürk Havalimanı’nda daha önce meydana gelen 4 ayrı hırsızlık olayını da gerçekleştirdiği öğrenildi. Savcılığa sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde 25 Mayıs’ta da Filistin uyruklu K.M.A. (23), A.A. (22) ve M.S. (21) isimli erkek şahıslar, A.Ş.Ö. (35) ve M.B. (32) ile Alman uyruklu M.H. (24) isimli yolcuların kimlik kartı, cep telefonu, fotoğraf makinası ve dizüstü bilgisayarı çalarken suçüstü yakalandı. Şahıslar adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.