Samsun’un Havza ilçesinde 3 ayrı kazada toplam 6 kişi yaralandı.

İlk kaza Havza ilçesine bağlı Memduhiye Mahallesi Öz Havzalılar Sitesi'nde yaşandı. Özgen Köse kullandığı 55 HV 106 plakalı araç ile site çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybederek duvara tosladı. Kaza sonrasında sürücü Özgen Köse(46) ile Rafia Köse(42) olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerince Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumun iyi olduğu öğrenildi.

İkinci kaza ise Havza-Vezirköprü yolu 25 Mayıs Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı'nda gerçekleşti. Samsun istikametinden Vezirköprü istikametine gitmekte olan 55 SD 349 plakalı özel araç sollama esnasında Havza-Arslan Çayır köyünden Havza istikametine gitmekte olan 55 HT 161 plakalı minibüsle kavşakta çarpıştı. Kazanın etkisi ile otomobilde bulunan sürücü Emür Şengül(47), Şerife Şengül(20), Büşra Şengül (17) ve Songül Şengül (17) hafif yaralandı. Minibüs şoförü Hüseyin Yılmaz'ın yara almadan kurtulduğu kazada diğer araçtakiler Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik ekipleri iki aracı kaldırarak trafiği yola açtı.

Üçüncü kaza ise Samsun-Ankara karayolu üzerinde sanayi kavşağında meydana geldi. Kazanın maddi hasarlı olduğu öğrenildi.