Yozgat’ta hayırsever iş adamı Bilal Şahin, Bilal Şahin Hafız Kur'an Kursu öğrencilerine, ailelerine ve vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Bilal Şahin Külliyesi'nde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. İş adamı Şahin, iftar sonrası yaptığı açıklamada, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının son günlerine gelindiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımıza yönelik iftar yemeği düzenledik. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bu ayda fakir fukaralar gözetilerek, Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde değerlendirerek geçirilmesi bütün Müslümanların görevidir. Biz de bu kapsamda vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yaptık. Bu geleneğimizi inşallah bundan sonraki Ramazan aylarında da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Ben bu vesile ile iftara katılan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Kendilerine yönelik düzenlenen iftar yemeğinin kaynaşmaya vesile olduğunu belirten Vatandaşlar da “Bizler zaten teravih namazı için Bilal Şahin Külliyesi'ne geliyoruz. Namaz sonrası lokum, bisküvi ve çayımızı yudumlayarak sahura kadar burada sohbet ediyoruz. Bu hayır hizmetini ilimize kazandıran Bilal Bey’e çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.