HDP'li milletvekilleri Beyoğlu Cihangir Parkı'nda sanatçılarla bir araya geldi. Eski ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras da HDP'li vekillere destek verdi.

Akşam saatlerinde Cihangir Parkı'nda tanınmış simalarla bir araya gelen milletvekilleri etkinliğe katılan vatandaşlarla birlikte müzik eşliğinde eğlendi. Aralarında ünlü sinema oyuncularının da bulunduğu etkinliğe Mümtaz Taylan, Ufuk Uras, Halil Ergün, Vedat Türkali ve Barış Pirhasan gibi isimlerde katıldı.

Programa katılan ve vatandaşlara seslenen HDP 2. Bölge 3. Sıra milletvekili adayı Sezai Temelli HDP'nin Türkiye açısından bir umut olduğunu söyledi. Temelli, "HDP Türkiye açısından bir umuttur. Yüzünü umuda dönenlerin partisidir. O yüzden ben 7 Haziran seçimlerine kadar tüm HDP gönüllülerine, HDP ile hareket edenleri bu çabaya ortak olmaya çağırıyorum. Bu gerçekten barajın yıkılması için çok önemli." dedi.

Etkinliğe katılan Ufuk Uras ise yerel çalışmaların önemine değinerek aşağıdan yukarıya bir siyasetin gerekliliğine vurgu yaptı. Uras, "Buradaki çalışmanın benzeri aslında her yerde yapılıyor. Bence buradan çıkan irade Türkiyeyi şekillendirirse 21. yüzyılın Türkiyesi, çocuklarımıza armağan edebileceğimiz bir Türkiye olur." dedi.

Daha sonra çeşitli sanatçıların söylediği şarkı ve türkülerle program devam etti.