Aydıncık Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneğince, avcılara yönelik ilçeler arası "Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışması" yapıldı. Tek kurşun yarışmasına 110 avcı katılırken, Trap Atış yarışmasına 85 avcı katıldı.

Aydıncık Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Ekrem Çırak “Her yıl düzenlemiş olduğumuz bu yarışmada av sezonu da yaklaşıyor avcı bayramı adı altında yaptık. Yarışmalarımıza Adana Ceyhan, Osmaniye, Erdemli, Silifke, Mezitli, Anamur, Mut dernek üyeleri avcıları katıldılar. Yarışmalarımız çok güzel oldu çevre il ve ilçelerden Aydıncığa gelen avcı derneklerine ve avcılara çok teşekkür ediyorum.Yarışmaları her sene yapacağız.” dedi.

Tek Kurşun Bayan Kategorisinde yarışan bayan avcılar, “Bayan olarak çok değişik geliyor. Bayanlar olarak erkeklerin attığı yerden attık. Erkeklerle yarışmak zorlayıcıydı. Atıcılık yarışmalarına daha çok bayanların gelmesini tavsiye ediyoruz. Rekabet çekişme daha güzel olur.” dediler

Tek kurşun yarışmasında 1. Silifke’den, 2. Anamur’dan, 3. ise Anamur’dan, Trap Atış Yarışmasında 1. Mut’tan, 2. Silifke’den, 3. Silifke’den, Tek Kurşun Atış Bayan Kategorisinde 1. Aydıncık’tan, 2. Anamur’dan, 3. ise Silifke’den oldu.

Yarışmada dereceye giren avcılara çeşitli ödüller verildi.