Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde hediyelik eşya dükkanında çıkan yangında dumandan etkilenen 1'i bebek, 3'ü çocuk 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Dükkanın bulunduğu binada mahsur kalan çocuk ve yaşlılar itfaiye ekiplerince tahliye edildi. Yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Semerciler Mahallesi Yuvam Sokak'ta Murat G.'ye ait hediyelik eşya dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede iş yerini sardı. Yangını fark eden çevredekiler itfaiye ve polise haber verdi. İtfaiye ekipleri, bir yandan su sıkarak yangına müdahale ederken diğer taraftan da üst katlarda yayılan duman nedeniyle mahsur kalanları kurtarmak için çalışma başlattı. İş yerinin üst katındaki dairelerde kalan aralarında yabancı uyruklu ailelerin de bulunduğu kadın ve çocuklar itfaiye aracının merdiveniyle aşağıya indirildi.

Dumandan etkilenenlere sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti. Dumandan etkilenen 1'i bebek, 3'ü çocuk 6 kişi Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınanların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangın diğer iş yerlerine sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi.