Yalova Baran Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Yalova'da düzenlenen 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Süleyman Erkişi'nin ilahileriyle katıldığı etkinliğe ilgi yüksek oldu.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, Baran Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Serdar Albayrak, etkinliğe katılım gösteren misafirlere teşekkür etti. Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatının gençlere erken yaşlardan itibaren aşılanmasının amaçlandığını ifade eden Albayrak, Herkes O'nu Okuyor etkinliği hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Süleyman Erkişi birbirinden güzel ilahileri programa katılanlar için seslendirdi. Programın kapanışı ise ödül töreniyle gerçekleştirildi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sas) hayatıyla ilgili bilgilerden oluşan sınavda yetişkinler, lise, orta ve ilkokul kategorilerinde dereceye girenlere, başta umre hediyesi olmak üzere iPad ve çeşitli hediyeler Baran Eğitim ve Kültür Derneği gönüllüleri tarafından teslim edildi.