Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Artvin Milletvekili adayı Muhammet Altunal, Artvin'de 18 yıllık yatalak hasta İsminaz Yılmaz'a ziyarette bulunarak, Yılmaz'dan faiziyle geri istenen para hakkında bilgi aldı.

Artvin'deki yetkililerle görüştüğünü ve sonuç alınamadığını bildiren Yılmaz'a mesleği avukatlık olan Altunal "Seçilip seçilmemem önemli değil, muhakkak evraklarınızı bana getirin, sizin takibinizi bizzat mahkemede ben yapacağım. Mutlaka bana evrakları getirin." dedi. Seçildiği takdirde hem Artvin'i, hem engellileri mecliste hakkıyla temsil edeceğini belirten Altunal, "Artvin, Hasan Ekinci abimizden sonra hakkıyla temsil edilemedi, bu boşluğu dolduracağım. Milletvekili olursam Artvin'in ve engelli kardeşlerimizin tüm haklarını en güzel şekilde savunacağım." dedi. Hasan Ekinci'nin kendisini desteklediğini ve bunu çok önemsediğini belirten Altunal, "Hasan Abinin nasıl bir dönem Artvin'i ve Artvinliyi en güzel biçimde desteklediğini herkes biliyor, ben de Hasan abiyi örnek alacağım ve en güzel şekilde sizleri temsil edeceğim." diye konuştu.

Engelli olmanın siyasete alet edilmemesi gerektiğini belirten Altunal, "Hiçbir engelli ve bakım parası alan kardeşimiz korkmasın, ellerinden maaşları alınmayacak, hatta daha güzel imkanları sunma konusunda elimizden geleni yapacağız." dedi.