Himmet Okatan'ın katili kim? sorusu  Müge Anlı'da cevabını buldu. Himmet Okatan'ı kim öldürdü? Himmet Okatan'ı öldürdüğü iddia edilen Yusuf Sipahi kimdir? Müge Anlı'yı şok eden cinayet itirafı sonrası neler oldu? Müge Anlı, Himmet Okatan Cinayetiyle ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde işlenen Himmet Okatan cinayetinin aydınlanması için çalışan Müge Anlı’ya gelen konuk, cinayeti itiraf etti. Cinayetin itiraf edilmesi üzerine Müge Anlı büyük bir şaşkınlık yaşadı. 

Arıcılık yapan iki kişinin bulduğu ceset yapılan araştırma sonucu Himmet Okatan'a ait olduğu belirlenmiş ve 4 gün önce bir cinayete kurban gitti açıklanmıştı. Himmet Okatan'ın kafasında darp izi bulunmuştu.

Himmet Okatan'ın yakınları katil ya da katillerin bulunması için günlerdir ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çağrı yapıyordu. Müge Anlı'nın çalışmaları sonuç verdi ve bir cinayet daha böylece çözülmüş oldu.

İşte Müge Anlı'da gelen cinayet itirafı:


MÜGE ANLI'NIN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLARI

Müge Anlı Bilindiği gibi daha önce de defalarca pek çok cinayet olayını çözmüştü... Bu bugüne kadar Müge Anlı'nın canlı yayında itiraf etttirdiği 4. cinayet olayı oldu. 

Sosyal medyada ise pek çok kişi Müge Anlı'yı tebrik ederken Nazmiye Çam cinayetini itiraf ettirememesini hatırlattılar.