brahim Kurtoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi, karısı ise hastanede tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre, Başaran beldesi girişinde iki katlı evde yaşayan İbrahim (93) ve Emine Kurtoğlu (75) çifti, komşuları tarafından bina önünde yan yana yerde yatar halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri İbrahim Kurtoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirlerken, Emine Kurtoğlu'nu ise Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Emine Kurtoğlu Kuyucak Jandarma ekiplerine, ses duymaları üzerine çıktıkları balkonda eve girmeye çalışan 2 kişiyle karşılaştıklarını, bu kişilerin önce kocasını ardından da kendisini balkondan attıklarını ve kaçtıklarını söylediği öğrenildi.
Yaşlı kadının boğuşma sırasında ve balkondan beton zemine düştükten sonra bağırarak yardım istemesine rağmen sesini komşulara duyuramadığı, kocasının cesedinin yanında uzun süre kaldıktan sonra bir komşusu tarafından fark edildiği belirtildi.

Olayla ilgili çalışmayı sürdüren Jandarma ekiplerinin, beldedeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerinden zanlılarla ilgili bilgiye ulaşmaya çalıştıkları bildirildi.
İbrahim Kurtoğlu'nun cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Emine Kurtoğlu ise Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.