Bursa’da önceki gün ve gece çok sayıda hırsızlık olayı meydana geldi. Mağdur vatandaşlar hırsızların bulunması için polise başvurdu.

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Gazi Akdemir Mahallesi’nde yaşayan S.K. sabah namazı için uyanıp tekrar yattıktan sonra evin içerisinde gezinme sesleri duyunca tekrar kalktı. İçeride tanımadığı birini gören S.K. ‘hırsız var’ diye bağırınca içerideki şüpheli ev sahibine ait çanta ile pencereden atlayarak kaçtı. Hırsızın peşinden koşan S.K. çantasını çöp kutusunda buldu. 350 lirası ile kimliği çalınan S.K. hırsızın bulunması için şikayetçi oldu.

Mustafa Kemalpaşa ilçesinde Yenidere Mahallesi’nde V.H.’nin evine arka camdan giren hırsızlar evde bulunan 250 ABD doları ile bazı mutfak malzemeleri çalarak kaçtı.

Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi’nde S.K. isimli vatandaşın birinci kattaki evine giren hırsızlar bir adet 30 gram burma bilezik, bir adet mavi taşlı altın set ile 2 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Nilüfer ilçesi Yolçatı Köyü’nde M.S.’ye ait işyerinin kapı kilidini kıran hırsızlar dükkandaki hayır kutusunda bulunan 250 lira ile yazar kasadaki 100 lirayı aldı. Dükkandan bin 500 lira değerindeki sigara çalan hırsızları bulmak için çalışma başlatıldı.

Osmangazi ilçesinde otobüse binen İ.K. çantasının file kısmına koyduğu cüzdanını çaldırdı. Osmangazi ilçesi Gaziakdemir Mahallesi’nde ise pantolonunun arka cebinde bulunan cüzdanıyla birlikte 50-60 lira parasını ve kimlik belgelerini çaldıran H.K. suçluların bulunmasını istedi.