Beyoğlu’nda hırsızlık için girdikleri apartmanda mahalleli tarafından fark edilen 2 kişi, yaşanan arbedede bir esnafı bıçakladı. Mahalleli hırsızları korkutmak için kuru sıkı silahla ateş açtı. Hırsızlardan biri yakalanırken diğeri olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Diğer hırsız yakalanarak polis merkezine götürüldü. Sokakta yaşanan kovalamaca anı ise bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay öğle saatlerinde Piyalepaşa Mahallesi İlk Adım Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz 2 kişi sokak üzerinde bulunan bir binaya hırsızlık için girdi. Hırsızları fark eden Fırat K. isimli esnaf ve mahalle sakinleri de binaya girerek hırsızları yakalamaya çalıştı. Hırsızlara müdahale eden K., ismi öğrenilemeyen şahıslar tarafından bıçaklandı. Mahalle sakinleri de hırsızları korkutmak için kurusıkı silahla ateş etmeye başladı. Hırsızlardan biri sokak üzerindeki bir işyerine saklanırken, diğer hırsız olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Yaralanan esnaf mahalleli tarafından hastaneye kaldırıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek olay yerinde incelemelerde bulundu. Kaçarken apartmana saklanan bir zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

Apartmanın dışında yaşanan kovalamaca anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Bir görgü tanığı, “İki kişi apartmana giriyor çıkınca gençlerle karşı karşıya geldiler. Ondada galiba bıçak vardı. Bıçakla bakkalı yaralıyorlar. Gençlerde de tahmin ediyorum kurusıkı silah vardı. İçeride patlattılar. Kaçıyorlar karşıki binaya giriyorlar.” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken polis ekiplerinin kaçan diğer şahsı yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.