Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a yaptıklarını belirtti. Karalar'ın, parti içerisinde uzun süre siyaset yapmış deneyimli bir siyasetçi olduğunu aktaran Bulut, Karalar'ın, siyasi birikiminden ve il başkanlığı dönemindeki tecrübelerinden yararlanmak istediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeydan Karalar ise uzun süre Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyaset yaptığını, ancak hiçbir olumsuzluğa geçit vermeden 40 yıla yakın bir süre partisine hizmet ettiğini aktardı. Bundan sonra da aynı siyaset anlayışını devam ettireceğini dile getiren Başkan Karalar, "Ben çok uzun yıllar bu partiye hizmet veriyorum. Birçok olumsuzlukla karşılaşmamıza karşın dimdik durarak partimin bir neferi gibi çalışmalarıma devam ettim. Bundan sonra da bu siyaset anlayışımızdan bir şey değişmeyecek ve siyasetimizi dimdik ve dosdoğru bir şekilde sürdüreceğim. Ben şunu açık ve net söylemek isterim ki her zaman partimin yanındayım ve destekçisiyim. Yeni yönetimin başarılı olması için elimden geleni yapacağım." ifadelerine yer verdi.