Ankara'da bir apartmanın 2. katının balkonundan girmeye çalışan hırsızlık zanlısı, dengesini kaybedip aşağıya düştü. Polis ve sağlık ekipleri, yaralanan zanlıyı bulunduğu yerden güçlükle çıkardı.

Olay, Çankaya'da Abidin Daver Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, bir binanın 2. katına tırmanan şahıs, dengesini kaybederek apartmanın yan boşluğuna düştü. Düşme sesini duyan apartman sakinleri, acılar içindeki şahsı gördü. Sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler, apartmanın yan boşluğunda yaklaşık 2 metre aşağıda bir şahsı gördü. Elleri ve yüzü kan içindeki şahsın kendinde olmadığı fark edildi. Sağlık görevlileri şahısla konuşarak durumu hakkında bilgi almaya çalıştı.

Sağlık görevlileri bir süre sonra şahsın yanına inerek ilk müdahaleyi bulunduğu yerde yaptı. Bu sırada, aşağıya inen bir polis memuru şahsın yakınlarındaki kanlı kar maskesi, tornavida ve eldivenleri delil olarak aldı. Sırt tahtasına bağlanan yaralı hırsızlık zanlısı, güçlükle yukarı çıkarıldı. Polisler ve sağlık görevlileri, yaralı şahsı bahçeden indirerek ambulansa bindirdi. Zanlı, tedavisi yapılmak üzere Numune Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.