Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, üyelerine hizmet verme kalitesi bakımından Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MATSO) uluslararası standartlar bakımından 5 yıldızlı oda konumunda olduğunu söyledi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'yu MATSO'ya gelişinde Başkan Ahmet Boztaş karşıladı. Manavgat'ın 250 bin yatak kapasitesiyle Antalya'ya gelen turistin üçte birini ağırladığını belirten Hisarcıklıoğlu, bu konaklamadan da ülke ekonomisine yıllık 5 milyar dolar döviz girdisi sağladığını kaydetti.

Yıllık 4,5 milyon turisti ağırlayan Manavgatlıların dünya standartları kalitesinde 5 yıldızlı oteller yaptığının altını çizen Hisarcıklıoğlu, "Dünya kalitesinde kendi bölgesinde 5 yıldızlı oteller diken Manavgat'ın üyelerine hizmet verme kalitesi bakımında da beş yıldızlı bir odası var. MATSO hizmet verme kalitesi bakımından dünya standartlarında bir oda. MATSO'nun hizmet verme kalitesi bakımından Almanya Berlin, Fransa Paris ve İngiltere Londra ticaret ve sanayi odalarından bir farkı yok. MATSO'yu tebrik ediyorum. MATSO, TOBB akreditasyon sistemi kapsamında ‘5 yıldızlı’ oda." diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu'nun MATSO ziyaretine Manavgat'ta bulunan CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak ve Deniz Baykal da eşlik etti. MATSO Başkanı Boztaş, Hisarcıklıoğlu ve Antalya milletvekillerine Manavgat'ın yöresel tarım ürünleri paketini hediye etti.