Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Nuray Koçan, memleketi Bursa'nın Mudanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın tabutuna Türk bayrağı ve duvak sarıldı.

Suruç'ta meydana gelen saldırıda hayatını kaybedenler arasında olan Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Nuray Koçan'ın hastane morgundan alınan cenazesi, ilk olarak doğup büyüdüğü sokağa getirildi. Evin önünde helallik alındıktan sonra genç kızın tabutuna Türk bayrağı ve duvak konuldu. Baba Ali ve anne Emsare gözyaşına boğuldu. Mudanya Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Güzelyalı Merkez Camii'ne getirilen cenaze cami içine alındı. Acılı baba Ali Koçan ve diğer aile yakınları taziyeleri kabul etti. Anne Emsare Koçan ise cami dışındaki alanda gözyaşları içinde namazın bitmesini bekledi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından genç kızın cenazesi, Güzelyalı Mezarlığı'nda dualarla toprağa verildi.

Cenaze törenine CHP Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Ceyhun İrgil ve Orhan Sarıbal da katıldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçenin giriş ve çıkışında geniş güvenlik önlemleri aldı. Nuray Koçan'ın annesi ve ailesi için cenaze töreni boyunca bir ambulans bekletildi.