Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Hüseyin Sağ'ı darp eden 3 kişiden 2'si Kadıköy'de gözaltına alındı. Sahra-i Cedit Semt Pazarı'nda civciv satarken polis tarafından yakalanan zanlılar Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyete gelerek zanlıları teşhis eden Hüseyin Sağ, çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Hüseyin Sağ, "Ben ifadelerini görmedim. Ama anladığım kadarıyla basit bir trafik kavgası gibi sunuyorlar kendilerini. Arabayı kullanan şahıs firar. Ama görüntüleri tespit edildi. Yakalanmak üzere. Kendileri Sahray-i Cedit Pazarı'nda civciv satıyorlarmış. İstanbul'da bir ilişkileri yok. İskenderun'dan özel olarak getirildiklerini düşünüyorum. Profesyonelce yapıldığını düşünüyorum. Kesin bu. Dikkatleri başka yöne çekmek için böyle ayarlandığını düşünüyorum. Ben onlarla hiç konuşmadım. Arabamda bişey yok dedim. Gidebilirsiniz dememe rağmen beni dövdüler. Tam arabama eğilmişken bana vurdular. Benim Büyükşehir Belediyesi'nde uğraştığım işlerle ilgili bana düzenlenen bir komplodur. Hem de öyle bir komplo ki ta İskenderun'dan adam getirmişler. Hiçbir ticari faaliyetim yok. Hiçbir işim yok kimseyle." dedi.

Hüseyin Sağ, İstanbul Valiliği'nden koruma talebinde bulunacağını, saldırıların devam etmesinden endişe ettiğini de sözlerine ekledi.