Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki taraf arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Silahların çekildiği iddia edilen kavgada taraflardan birisine ait otomobilin camları kırıldı. Polis, kavgayı sona erdirdikten sonra tarafları ifadeleri için karakola götürdü.

Kavga, ilçeye bağlı Belen Mahallesi Afet Konutları önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önce husumet bulunan D.S. (33) ile H.A. (32), Belen Afet Konutları önünde karşılaştı. Sözlü tartışma kısa süre sonra kavgaya döndü. D.S., H.A.'nın arabasına saldırdı. D.S., çıkan kavgada H.A.'ya ait olduğu öğrenilen otomobilin camlarını kırdı. H.A., kavganın büyümesi sonucu olay yerinden kaçtı.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, olaya müdahale etti. Görgü tanıkları ile D.S. karakola götürüldü. Camları ve farları kırılan otomobil Bağlık Polis Karakolu'na çekildi. D.S. ve H.A.'nın bir süredir aralarında husumet olduğu öğrenildi. D.S.'ye ait motosiklette bir adet silah bulundu. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.