AK Parti Samsun 67. Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Şehrimizi ülkemizi ihya etmek için dolu dizgin çalışıyoruz" dedi.
Samsun AK Parti 67. Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı Mavi Işıklar Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nde AK Parti Bölge Koordinatörü Hacı Turan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, ilçe belediye başkanları, Kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı. Toplantıda söz alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, teröre vurgu yaparak, "Bu ülkenin birliği beraberliği için şu anda üzerimizde dolaşan kara bulutların deffi için hain terör saldırılarından ülkemizi koruyup kollamak için yapılması gerekenleri yüreğimizden ve aklımızdan çıkarmıyoruz" diye konuştu.
Gece gündüz hizmet için koştuklarını da ifade eden Başkan Yılmaz, "Şehrimizi, ülkemizi ihya etmek ve daha iyi yerlere getirmek için dolu dizgin çalışıyoruz. Bundan bir ay önce bütün ilçelerimizi ziyaret ettik ve eksiklikleri anında tespit ederek sorunların çözümü için işe koyulduk" ifadelerini kullandı.