AK Parti İl Gençlik Kolları, "İftara Çeyrek Kala" sloganıyla iftara evine yetişemeyen vatandaşlara su ve hurma dağıtıyor.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Fırat Görgel, yaptığı açıklamada, 2 yıldır devam eden "İftara Beş Kala" programının şehirde kardeşliğide pekiştirdiğini söyledi.

Paylaşmanın Müslümanın ruhunda varolduğunu kaydeden Görgel, şöyle konuştu: "Her gün şehrimizin belirli noktalarında trafik ışıklarında, iftara yetişemeyen halkımıza su ve hurma dağıtımı yapıyoruz. Dualarını ve güzel temennilerini alıyoruz. Aslında trafik ışıklarında sadece su ve hurmamızı paylaşmıyoruz, kardeşliği ve dostluğu da paylaşıyoruz. Kardeşliğimize ve birlik beraberliğimize her geçen günden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, kardeşliğimizi pekiştirmek için projemizi hayata geçirdik."

Ortadoğu ve İslam coğrafyasında yaşatılmak istenilen kirli oyunlara kimsenin aldanmamasını isteyen Görgel, her Müslümanın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, o bölgeye dualarla destek olunması gerektiğini sözlerine ekledi.

Görgel, AK Parti Gençlik Kolları olarak İslam aleminin ramazan bayramını kutladı.