Spor Toto 3.Lig 1. Grup'ta oynayan Zonguldak Kömürspor, Play-Off yarı final ikinci maçında sahasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kalarak, 2. Lige yükselme şansını kaybetti. Yaklaşık 7 bin seyircisinin önünde mücadele Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, maç bitiminde gözyaşı döktü. Yöneticilerin güçlükle sakinleştirdiği futbolcular, taraftarı selamlarken, taraftar da futbolcuları alkışladı.

Maçın ilk yarısında Zonguldak Kömürspor'lu taraftarlar arasında arbede çıktı. Birbirine giren taraftarları, tribündeki polisler ayırdı. İlk yarı sonunda ise bu kez iki takımın futbolcuları arasında tartışma çıktı. Tartışan futbolcuları takım arkadaşları ayırdı. Sakin geçen ikinci yarı sonrası maçın 1-1 beraber sonuçlanmasıyla İstanbulspor Play-Off finali oynamaya hak kazandı.

FUTBOLCULAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İstanbulsporlu futbolcular birbirlerine sarılarak sonucu kutlarken, Zonguldak Kömürsporlu futbolcular sahada gözyaşı döktü. Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ise maçın ardından hakemlere tepki gösterdi. Gözyaşlarını tutamayan Caner, daha sonra futbolcuların yanına gitti. Futbolcuları yöneticiler ve teknik heyet teselli etmeye çalıştı. Taraftar ise oyuncuları yanına çağırarak alkışladı.

Bu arada, statta başlayan arbede maç bitiminde stat dışında devam etti. Birbirine vuran taraftarlar, kavgayı görüntüleyen gazetecilere saldırdı.