İl emniyet Müdürü Metin Aşık'ın iade-i ziyaretinde Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Kaymak, Kahramanmaraş Belediyesi İklime Hatun Aile Danışma Ve Eğitim Merkezi Müdürü Uzman Meltem Alacacı, Psikolog Ayşe Didem Dedeoğlu ve Sosyolog Zeliha Armut hazır bulundu.

Ziyarette karşılıklı fikir ve bilgi alışverişinde bulunulurken, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, bu merkezin Kahramanmaraş Halkı için büyük bir imkan olduğunu ve iyi değerlendirilmesi gerektiğine inandığını söyledi.

İstatiksel suç oranlarının yoğunlukla toplumda  mahalle dağılımlarını bozan ciddi sorunlar oluşturan rakamların dağınık aile, bozulmuş aile çocukları olduğu ve Kahramanmaraş'ta bunu düzeltebilirsek birçok meselenin halledilebileceğimiz noktasında ciddi bir fikir birliğine varıldı.

İl Emniyet Müdürü Metin Aşık Aile Danışma ve Eğitim Merkezi ile her türlü işbirliğine gidileceğini ve konuyu daha da genişleteceklerini ifade etti.

Kahramanmaraş Belediyesi İklime Hatun Aile Danışma Ve Eğitim Merkezi Müdürü Uzman Meltem Alacac ise kurumun daha iyi hizmet vermesi amacıyla Kahramanmaraş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Kaymak ile fikir birliğine vardıklarını ve gezici bir evlilik okulu otobüsü projesinin uygulanmaya konulacağını belirtti. Uzman Alacacı seminer ve nikah salonlarındaki faaliyetlerin artırılacağı konusunda yeni projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Daha sonra Psikolog Ayşe Didem Dedeoğlu ve Sosyolog Zeliha Armut kendi dallarında bilgilendirmelerde bulundular.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı İl Emniyet Müdürü Metin Aşık'a ziyaretin anısına bir Teşekkür Şilti takdim etti.