Kahramanmaraş Belediyesi “İkram Çeşmesi Projesi” kapsamındaki hizmeti bu defa merkez Sarayaltı camii cemaati için aktı. Sıcak Çorbaya ilgi yoğun oldu.

Ahmet GÜNEÇIKAN' ın Haberi

Sarayaltı camiinde Cuma namazı sonrası İkram çeşmesi hizmetinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesine olan memnuniyetlerini dile getiren cami cemaati, ikrama yoğun ilgi gösterdiği de gözlendi.

Kahramanmaraş Belediyesi Sosyal işler müdürlüğü ekipleri başta sanayi esnafı olmak üzere çeşitli okullarda da öğrencilere yönelik çorba ikramı tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Sosyal Belediyecilikte ilkleri gerçekleştirmeye devam eden Kahramanmaraş Belediyesi, şehrin bir çok noktasında Çorba Dağıtım Noktası açtı. Çeşmenin 3 musluğundan birden akan lezzetli ezo gelin çorbası, soğuk günlerde karnı acıkan ya da açlığını bastırmak isteyen vatandaşların imdadına yetişiyor.

Yaklaşık 1500 kişiye dağıtılan çorba ve ekmek için uzun kuyruk oluştu. Cemaat ve vatandaşlar, belediyelerin çorba ikramlarından son derece memnun oldu. Sarayaltı Mahallesi Muhtarı Selahattin Poyraz, Cami İmam Hatipi Muharrem Tozar'ı belediyenin bu güzel organizasyonunda Başkan Mustafa Poyraz ve ekibine teşekkür ettiler.