Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İl Spor Merkezleri açılışı töreni 29 Haziran 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çocuk ve gençleri spora yönlendirebilmek, onlara spor dolu sağlıklı bir hayat sunabilmek için her yıl olduğu gibi bu yıl da başlatılan ve kayıtları devam eden il spor merkezleri kapsamında atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bisiklet, jimnastik, güreş, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, satranç, tekvando, tenis, voleybol, wushu, yüzme (ücretli-60 lira) ve futbol eğitim veriliyor.

İl Spor Merkezi ve Engelliler İl Spor Merkezleri açılışı hakkında bilgi veren Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Her yıl okulların tatile girmesi ile çocuk ve gençlerimize ücretsiz olarak yararlandığı yaz spor okullarımızın açılış töreni bu yıl 29 Haziran 2015 tarihinde saat 10.00’da Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılacaktır. Açılış törenine il spor merkezlerimize kayıt yaptıran tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz." dedi.