Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, geçen hafta İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Büyükler ve Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonası’ndan 9 madalya ile dönen Adana karması sporcularını kutladı.

Adana’nın Uzakdoğu sporlarında Türkiye'de lider durumumda olduğunu kaydeden Ataşbak sözlerine şöyle devam etti: "Sporcularımızın Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda 3 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etmeleri bizleri gururlandırdı. Uzakdoğu sporlarında kentimiz Türkiye’de lider durumda. Hangi branşta ve kategoride olursa olsun başarılı sporcularımızın her zaman yanında yer alarak destekçisi olacağız. Devletin imkânları doğrultusunda katkılarımız her zaman devam edecektir. Başta sporcular olmak üzere, emek veren antrenörlere, hepsinden önemlisi çocuklarını spora yönlendiren velilere teşekkür ederim.”

Kick Boks Federasyonu Adana İl Temsilcisi Şehmuz Baysal ise yeni göreve başlayan Abdulkadir Ataşbak’ın başarılı olacağına inandığını belirterek şunları kaydetti: “Kick boks camiası olarak tüm antrenörlerimizle aile ortamında özveriyle görev yapıyoruz. Zaman zaman kulüplerimizi ziyaret ederek, eksikleri tamamlıyoruz. Son 3 yılda ciddi başarılar elde ettik. Bu başarıda antrenörlerimizin bilgisi, deneyimi sayesinde sporcularımız başarı elde ediyor. Gençlik Spor İl müdürümün desteklerini arkamızda hissetmek bizi daha da mutlu ediyor.”