İl Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Ticaret İl Müdür Vekili Adnan Ekiz, beraberinde İl Tüketici Hakem Heyeti Üyeleri Edip Gülnar, Tuğba Akkocaözden, Hülya Kuş ve Tuğba Kenarlı ile birlikte Dünya Tüketici Hakları Günü dolayısıyla, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ticaret İl Müdür Vekili Adnan Ekiz, hafta ile ilgili Vali Büyük’e bilgiler vererek, tüketicilerin yaşamış olduğu sorunlar ve hafta kapsamında yapılacak çalışmalardan bahsetti.

Vali Mustafa Büyük ise tüketicilerin korunmasına yönelik son dönemde çıkan yasalarla beraber ve tüketicilerinde bilinçlenerek, haklarını aramasıyla birlikte vatandaşa yönelik hizmet çıtasının daha da yukarılara çıkacağını söyledi.

Tüketicilerin karşılaştıkları sorunların il ve ilçe hakem heyetleri tarafından çözüme gidildiğini hatırlatan Vali Büyük, ‘175 Alo Tüketici Hattı’ aracılığıyla tüketicilerimizin sorularına cevap verilmektedir. Bu vesileyle, tüm tüketicilerin ‘Dünya Tüketici Hakları Günü’nü kutluyorum." dedi.

Ziyarette, Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetim Genel Müdür Yardımcısı Bayram Uzunoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Reklam Dairesi Başkanı Oğuz Şahin de hazır bulundu.