Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen etkinlikte, çevre ilçelerinden Bodrum'a getirilen öğrenciler golf ve tenis sporu ile tanıştı. Golf ve tenis oynama imkanı elde eden öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı.

Milas, Yatağan ve Muğla’dan ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan yaklaşık 150 öğrenci için Bodrum gezisi düzenlendi. TÜRSAB tarafından düzenlenen etkinlik Ortakent'de bulunan Bodrum Golf ve Tenis Klübü'nde başladı. Öğrenciler, ilk olarak Golf ve Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna rehberliğinde golf sahasını gezerek bilgiler aldı. Gezinin ardından atış sahasına geçen öğrenciler, kısaca anlatılan teknik bilgilerin ardından golf oynama imkanı yakaladı. İlk kez golf oynayan öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Öğrencilere rehberlik yapan Golf ve Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna, "Bu tür etkinliklere her zaman elimizden geldiğince destek veriyoruz. Bu tür etkinliklere destek vererek gençlerimizi spora özendirmiş oluyoruz. Biz de Bodrum Golf Klübü olarak yıl içinde buna benzer etkinlikler gerçekleştiriyoruz." dedi.

Etkinlikle ilgili gazetecilere bilgi veren TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ise ”Gençlerimize, öğrencilerimize Bodrum’u tanıtmak ve alternatif turizm çeşitleri hakkında bilgi vermek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Turizm sadece deniz, kum ve güneşten ibaret değil. Spor turizmi içerisinde golf ve tenis sporu ile öğrencilerimiz bilgilendirildi. Belki içlerinden yarının iyi bir golf ve tenis sporcusu çıkabilir." ifadelerini kullandı.