Gaziantep İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Gönüllüleri Derneği'nin (GAİMDER) Hayri Akınal Anadolu Lisesi bahçesinde yaptığı 11'inci Geleneksel Pilav Günü'ne AKP ile ilgili yapılan promosyon dağıtımları damgasını vurdu. Okul önüne yığılan kolilerdeki AK Parti logolu peçete, bloknot, kalem ve il haritası, gelen misafirlere dağıtıldı.

Türkiye'nin çeşitli illerinde cami ve okullarda siyasi propagandasını sürdüren AKP, bu geleneğini Gaziantep'te bozmadı. GAİMDER tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Geleneksel Pilav Günü'ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Gaziantep 2. sıra adayı olan Abdulhamit Gül ile birlikte bir başka aday olan Canan Candemir de katıldı. Partiye ait logonun yer aldığı bir aracın da girdiği okul önüne, partililer tarafından koliler yığıldı. Bahçe içerisinde AK Parti logolu kalem ve il haritalarını katılımcılara dağıtan partililer, okul girişinde de adaylardan Abdulhamit Gül'ün isminin yazılı olduğu peçete ve bloknotları dağıttı.

Mehter takımı dinletisi ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından kürsüye çıkan AKP Gaziantep milletvekili adayı Canan Candemir, yeni Türkiye'nin inşasında imam hatip mezunlarından çok ümitli olduklarını dile getirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ise kendilerine 28 Şubat'ta yapılanların tekrar yapılmak istendiğini öne sürdü.