Mevlana Üniversitesi ve Merve Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen From Good to Great (İyiden Mükemmele) İngilizce Dili Öğretimi (ELT) semineri Mevlana Üniversitesi’nde yapıldı.

Seminere Konya, Aksaray, Karaman, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Mersin, Van, Antalya illerinden 500`den fazla İngilizce öğretmeni katıldı. Seminerde, SELT Academy, Cambridge University Press, Evrim Dil Kursları, İnkaş- Express Publishing, Macmillan Education, Today`s Zaman, Sınırsız Eğitim Hizmetleri, Era Dil , NT gibi birçok firma stant açarak İngilizce öğretimi için hazırlanan son eserleri öğretmenlerle paylaştı.

Mevlana Üniversitesi Yabancı Diller Hazırlık Okulu Müdürü Harun Alazcıoğlu, "İngilizce öğretmenlerinin yabancı dil öğretiminde yeni yaklaşımları uygulamalı olarak görmeleri, sınıfta uygulayabilecekleri yeni teknik ve örnekleri tanımaları ve birbirleri ve konuşmacılarla fikir alışverişinde bulunmaları ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaları için bu semineri organize ettik" dedi. Seminerle ilgili bilgi veren Merve Eğitim Kurumlan İngilizce Bölüm Başkanı Erkan Doğan ise, amaçlarının öğretmenler arasında kaynaşma ve diyalogun sağlanması ve yabancı dilde yayını yapan firmalarla İngilizce öğretmenlerini buluşturmak olduğunu ifade etti. Katılımın ücretsiz olduğu seminerde tüm katılımcılara sertifikasının yanı sıra yapılan çekilişte iki kişiye, ikişer kişilik 5 yıldızlı otelde hafta sonu tatili, 6 tablet bilgisayar, bir dizüstü bilgisayar, 5 kişiye TOEFL ve YDS kursları, 2 kişiye gazete aboneliği, 5 kişiye hediye çeki, öğretim materyalleri ve bazı hediyeler verildi.