Şişli’de, bir iş inşaat firmasının ofisini basan silahlı saldırganlar, 3 kişiyi yaraladı. Toplantı sırasında meydana gelen olayda yaralananlardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi Bahçeler Sokak’ta bir iş merkezinde yaşandı. İddialara göre bir inşaat şirketine ait olduğu öne sürülen ofiste çalışanlar, toplantı halindeyken ofise gelen silahlı kişiler sağa sola ateş etmeye başladı. Kurşunların isabet ettiği 3 kişi yaralandı. Yaralılar bir süre ambulans bekledi. Olay yerine gelen iki ambulansla yaralılar hastaneye sevk edildi. Yaralılardan Sadık Uysal’ın (44) durumunun ağır olduğu öğrenildi. Uysal, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Diğer iki yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olayın gerçek sebebi hakkında çevredeki görgü tanıkları bir şey söylemekten kaçındı. İş merkezinin yan tarafında çalışan bir esnaf ise şunları kaydetti: “İki tanesi aşağı, bir tanesi yukarıya, diğerleri yine aşağı kaçmış. Biz alt kattaydık. 5-6 el ateş edilmiş. Yukarıdan aşağı vuran kişi inmiş. Genel müdürümüz kapıyı kapatmış. Kapı kapanınca aşağı ki yoldan devam etmiş. Ofisi bastıklarını söylüyorlar. Yukarıda toplantı varmış. Tartışma falan çıktığı söyleniyor. Sonra silahlar konuşmuş.”

Olay yerine gelen polisler, görgü tanıklarının ifadeleriyle birlikte çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.