Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde pazaryerinde yatarken bulunan 14 yaşındaki çocuk, pazaryeri güvenlik görevlisi tarafından polise teslim edildi. Karakola götürülen çocuk, amcasına teslim edildi. Küçük çocuğun Ormanlı beldesindeki evinden internet tutkusu için çıktığı, gece de eve dönemediği için pazaryerinde yatmaya kalktığı öğrenildi.

Olay gece 01.30 sularında ilçenin kapalı pazaryerinde meydana geldi. Gece devriyesine çıkan pazaryeri güvenlik görevlisi Gürkan Özdemir, pazaryerinin içerisinde 14 yaşındaki M.Y'yi yatarken buldu. Güvenlik görevlisinin 'Sen burada ne yapıyorsun, evin nerede' diye sorması üzerine çocuk ağlamaya başladı. Haber verilen polis, çocuğun yanına gelerek evinin nerede olduğunu sordu. Küçük çocuk polislere amcasının evinden köye gitmek için çıktığını, ancak arabayı kaçırdığı için köye gidemediğini söyledi. Karakola götürülmek istenen küçük çocuk polislerle gitmek istemedi. Polislerin iknası sonrasında ekip aracına bindirilen M.Y. karakola götürüldü.

Karakolda önce telefonla annesine ulaşılan M.Y.'nin daha sonra amcasına ulaşıldı. Karakola gelen amca A.Y, M.Y nin kendisine hiç gelmediğini, annesi S.Y'nin Alaplı'da düğüne gittiğini, bunu fırsat bilerek internet tutkunu olduğu için Ereğli'ye geldiğini anlattı. Amca A.Y.'ye teslim edilen M.Y., amcası ile birlikte evinin yolunu tuttu. Küçük M.Y.'nin babasının ise çalışmak için Balıkesir'de olduğu öğrenildi.