Irak'ta kaçırılan 18 işçiden serbest bırakılan Necdet Yılmaz ve Ercan Özpilavcı İstanbul'a geldi. İşçilerden Necdet Yılmaz, "İyi baktılar, iyiyiz. Diğer arkadaşların kurtulmasını istiyoruz. Diğer arkadaşların durumu iyi." dedi.

Bağdat yakınlarında 2 Eylül’de stadyum inşaatında çalışan 18 Türk işçi, maskeli ve asker kıyafeti içindeki kişiler tarafından kaçırılmıştı. Irak'ta kaçırılan 18 işçiden Necdet Yılmaz ve Ercan Özpilavcı, Irak'ın Basra kentinde serbest bırakıldı. İşlemlerin ardından işçiler Türk Hava Yolları (THY) Basra-İstanbul uçağı ile saat 12.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’na geldi. Uçaktan inen işçilerden Necdet Yılmaz, "İyi baktılar, iyiyiz. Diğer arkadaşların kurtulmasını istiyoruz. Diğer arkadaşların durumu iyi. Sağlıkları iyi, çok iyi davrandılar. Kurtulmaları için dua ediyoruz. " dedi.

"Neden kaçırdıklarını biliyor musunuz?" sorusu üzerine Yılmaz, o konuda kendilerine herhangi bir açıklama yapılmadığını söyledi. İşçiler pasaport işlemleri için dış hatlar terminaline getirildi. Ercan Özpilavcı’nın Ankara’ya ailesinin yanına gideceği öğrenildi.