Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yeni yapılan binanın trafosunda çıkan yangın, mahalleliyi sokağa döktü. Yeni yapılan adliye binası karşısında avukatlar tarafından tutulan binadaki yangına itfaiye ekipleri, giriş kapısının camını kırarak müdahale etti.

Yangın, Süleymanlar mahallesinde yeni yapılan adliye binasının karşısında meydana geldi. Elektrik trafosundaki patlama nedeniyle çıktığı öğrenilen yangında binayı dumanlar sardı. Ağırlıklı olarak avukatların bulunduğu iş hanındaki dumanı gören vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın kapısının kilitli olması sebebiyle giriş kapısının camını kırarak içeriye girdi. Elektrik trafosundaki yangına müdahale eden ekipler daha sonra itfaiye aracının merdiveni ile çatıya çıktı. Çatıdaki kontrollerini yapan ekipler, soğutma çalışmasını tamamladıktan sonra hazırlanan raporun ardından binadan ayrıldı. Binada ofisi bulunan Rüştü İlkay Turhan "Yangın zannedersem elektrik kontağından çıkmış. İnşallah fazla bir şey yoktur" dedi.

Yangının söndürülmesi ile birlikte iş hanında ofisi bulunan avukatlar ofislerini kontrol etmek için binaya girdi. Ekipler yangının söndürülmesinin ardından binadan ayrıldı.