Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi Yehişehir mahallesi Kampüs Evleri arkasında meydana gelen işçi, taşeron kavgasında 1 kişi tüfekle yaralandı.

Yaşanan olayda Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri tüfek sesleriyle uyandı. Olayda bir kişi yaralandı. Yaralanan işveren taşeron A.T’nin (38), Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçmaya çalışan A.M.A. ise kaçmak isterken Yahşihan İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yolu kesilerek yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen taşeron A.T ve işçi A.M.A., arasında kavga çıktı. Daha sonra işçi A.M.A., aracında bulunan tüfeği çıkartarak A.T’ye 2 el ateş etti. Ateşle birlikte bacağından yaralanan A.T., olduğu yere yığıldı. İşçi A.M.A., ise olay yerinden aracıyla hızla uzaklaşmaya çalışırken, Yenişehir mahallesi çıkışında Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalandı. Yaralanan A.T ise ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. A.T’nin tedavisi devam ediyor.

Görgü tanığı Oğuzhan Akpınar, “Balkonda uyuyordum. Önce bir fren sesi geldi. Sonra da 2 el tüfek sesi. Balkondan baktığımda bir otomobile birinin binip kaçtığını gördüm. Sonra aşağı indim. Bir şahıs yerde yatıyordu. Ayağı kanıyordu. Sonra ambulans gelip götürdü.” dedi.