HATAY (AA) - Adana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İskenderun Demir ve Çelik AŞ (İSDEMİR) Genel Müdürü Recep Özhan (61) için tören düzenlendi.

İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar, İSDEMİR Genel Müdürlük Binası önünde yapılan törende, şirket ortakları olan OYAK, ERDEMİR ve İSDEMİR ailesinin acısının ve kaybının çok büyük olduğunu belirterek Özhan'ın, ailesine ve sevenlerine sabır diledi.

Özhan'ın, çeşitli sektörlerdeki yöneticilik görevinin ardından 2002 yılında başladığı İSDEMİR'deki çalışma hayatına 2012 yılında üstlendiği genel müdürlük göreviyle devam ettiğini ifade eden Çapar, Özhan'ın şirket performansını evrensel değerlere taşıdığını kaydetti.

Törende Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Bir süredin akciğer kanseri tedavisi gören evli ve bir çocuk babası olan Özhan'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Kütahya'nın Gediz ilçesine gönderildi.

Törene, Özhan'ın ailesi ve mesai arkadaşlarının yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan katıldı.