Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde eğitim veren Işık FEM Dershaneleri, yeni adıyla Işık Serhat Liseleri, düzenlenen tanıtım gecesinde velilerle buluştu.

Dershanelerin özel okullara dönüştürülmesi kapsamında Kadirli’de faaliyet gösteren Işık FEM Dershaneleri, eğitime Işık Serhat Liseleri ismi ile devam edecek. Hem okul, hem dershane sloganıyla yola çıkan Işık Serhat Liseleri, öğrencilere okul derslerinin haricinde etüt ve ek ders de verecek. 15-20 kişilik sınıflarda eğitim görecek öğrenciler, son teknolojinin imkanlarından da faydalanacak. Akıllı tahtaların kullanıldığı sınıflarda bilgi aktarımının daha etkili olduğu bir ortamda öğrenciler eğitimlerine devam edecek.

Işık Serhat Liseleri, Serhat Koleji'nde bir tanıtım gecesi düzenledi. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği gecede liseyle ilgili bilgiler verildi.

GECEDE KADİRLİ YGS BİRİNCİLERİ ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Işık FEM Dershanesi, Kadirli’de YGS sınavında birinci olan Fatma Çevlik, Türkiye YGS3 655.’si ve Kadirli birincisi Fatih Eren Yavuz ve Türkiye YGS4 714.’sü öğrencilerini altın ile ödüllendirdi.

Eğitime gönül verdiklerini belirten Işık FEM Dershaneleri Müdürü Ömer Ocakbeyi, "Yeni okulumuz Işık Serhat Liseleri, yeni binasında en son teknolojiyle, dershane ve kolej öğretmenlerimizden oluşan donanımlı kadrosuyla eğitime devam edecek. Kadirli YGS birincisi ve ikincisini dershanemizden çıkarmanın sevincini yaşıyoruz. Fatma Çevlik ve Fatih Eren Yavuz öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Başarılarının devamını dilerim. Tanıtım gecemize katılan tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

Tanıtım gecesi, sahne alan ses sanatçı Gökmen’in Çanakkale şarkılarını Işık Serhat Liseleri velileri için seslendirmesiyle son buldu.