Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyanlı vatandaşlara daha etkin ve verimli hizmet sunabilmek amacı ile araç parkını ve makine garajını her geçen gün yeni alınan araçlarla genişleterek güçlendirdiklerini söyledi. Başkan Gülcüoğlu; makine garajına 2016 model Sıfır bir kepçe daha eklediklerini belirterek geçtiğimiz günlerde 1 yol süpürme aracı, 1 sıkıştırmalı çöp kamyonu, 1 yol süpürme aracı ve bir ilaçlama aracı ile ilaçlama makinesini filoya dâhil ettiklerini hatırlattı.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu yaptığı değerlendirmede “Bünyan her geçen gün hızlı büyümekte ve gelişmekte. Buna paralel olarak hizmetlerimiz de ayın şekilde artarak devam ediyor. Bu hizmetleri zamanında ve kaliteli şekilde vermek için teknik ekipmanlarımızı sürekli yeniliyoruz. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde birçok yeni aracı garajımıza kazandırmıştık. Bugünde 2016 model “CAT” marka sıfır bir kazıyıcı yükleyici kepçeyi filomuza dâhil ettik. Yeni gelen bu iş makinesiyle, bu alanda hizmet veren araç sayımızı 9’a yükselttik. İnşallah bu sayı artarak devam edecek. Yeni iş makinesi ilçemize hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.
Başkan Gülcüoğlu Müjde Üstüne Müjde Veriyor

Gelen her aracın akabinde bir müjde vermeyi gelenek haline getiren Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu bu geleneği bozmayarak ilerleyen günlerde yeni araçların ilçeye ulaşarak hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi. Başkan Gülcüoğlu “ Mesele memleket meselesi. Bünyan’da değişim ve dönüşüm devam edecek. İnşallah kısa zaman sonra bir cenaze yıkama ve nakil aracını da hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerinde bulundu.
Başkan Gülcüoğlu başlattıkları değişim, dönüşüm ve hizmet atağında birçok destekçileri olduğunu ifade ederek; “Millete hizmet yolunda birçok kurum kuruluş ve yöneticilerimizin desteğini hissediyoruz. Bu manada desteklerini her zaman hissettiğimiz başta Bünyanlı hemşehrilerimize, Adalet ve Kalkınma Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki beyefendiye, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Kadir Topbaş Beyefendiye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik beyefendiye Milletvekillerimize, Adalet ve Kalkınma Partisi Bünyan İlçe Başkanımıza ve Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İlçemizi hep birlikte kalkındırarak geleceğe hazırlayacağız “ şeklinde konuştu.