Erzurum'un Aziziye ilçesi Ilıca Mahallesi'nde istediği kızı başkasıyla nişanladıkları gerekçesiyle Ahmet Y.(21), sevdiği kızı ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Ahmet Y., kızın annesiyle kavgayı ayırmak isteyen bir kişiyi de bıçakla yaraladı. Saldırgan olay sonrasında polis tarafından yakalanarak göz altına alındı.

Olay bugün ikindi vakti meydana geldi. Ilıca Bahçelievler Mahallesi Mesire Sokak Numara 21'de oturan Salih Şengel'in evine gelen katil zanlısı Ahmet Y., sevdiği Merve Ş.(18) ile evlenmek istediğini söyledi. Aile bireylerinin Merve'yi başkasıyla nişanladıklarını belirtmesi üzerine çılgına dönen Ahmet Y. üzerinde taşıdığı bıçakla sevdiği kız Merve ile babası Salih Şengel ile anne Songül Şengel'i bıçakladı. Bu sırada yoldan geçmekte olan ve kavgayı ayırmak isteyen Hayati Hira(19) da bıçakla yaralandı.

Merve aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde ölürken, ağır yaralı olarak komşuları tarafından Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kandırılan baba Salih Şengel ise burada vefat etti. Yaralı olarak saldırıdan kurtulan anne Songül ile Hayati Hira'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay sonrasında çok sayıda polis cinayetin gerçekleştirildiği bölgeye sevk edildi. Merve'nin cesedi cumhuriyet savcısının ön inceleme yapmasının ardından otopsi yapılmak üzere ambulans ile Adli Tıp kurumuna gönderildi.