Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aldığı malzemeyi geri vermek isteyen müşteri ile iş yeri sahibi arasında çıkan tartışma yumruklu kavgaya döndü. Kavganın sonunda müşteri hastanelik, iş yeri sahibi ise karakolluk oldu.

Olay, Orta Camii mevkiindeki bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre iş yerinden aldığı malzemede sıkıntı yaşadığını iddia eden Hasan İ., sorunu anlatmak üzere iş yerine geldi. Burada çalışanlarla konuşan Hasan İ., iş yeri yetkilisi Rıfat A.'nın gelmesi ile tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Yumruklaşma sırasında Hasan İ. başına ve burnuna aldığı darbelerle kanlar içinde kaldı. İş yerine gelen polis Hasan İ.'yi iş yerinden alarak ambulansa götürdü. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Hasan İ. tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Rıfat A. ve beraberinde olaya karıştıkları iddia edilen D.O., E.A. ve E.A. da ifadeleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Tarafların emniyette birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.