Erzincan'da itfaiye ekipleri 2 ayrı noktada yılan operasyonu gerçekleştirdi. Şehir merkezinde yaşanan yılan operasyonu vatandaşlara büyük heyecan yaşattı.

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne İl Merkezinden ve Işıkpınar'dan olmak üzere 2 ayrı yılan ihbarı yapıldı. İlk ihbar öğlen saatlerinde Işıkpınar köyünden geldi. Evlerinin önünde bisiklet süren 2 çocuğun gördüğü yılanın yakalanması için Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bilgi verildi. Olay yerine gelen ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışma neticesinde boyu 1,5 metreyi bulan yılan yakalandı. Aynı gün içinde ikinci bir yılan ihbarı da Erzincan Merkez Aslanlı Mahallesi 211 sokaktan geldi. Bir evin bahçesinde ağaç dalları arasında bulunan yılanı yakalayan ekipler, iki yılanı da belediyenin hayvan barınağına gönderdi.

İtfaiye ekipleri yılanı yakalamak için çalışma yürütürken çevrede toplanan vatandaşlar ise meraklı gözler ile yapılan çalışmayı izledi. Boyu 1,5 metreyi bulan yılan mahalle sakinlerine heyecan dolu bir gün yaşattı.