Karabük Belediye İtfaiye müdürlüğünde itfaiye destek personeli olarak çalışan 35 yaşındaki Cihan Çetin, dere kenarında ölmüş olarak bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi Kordan Park mevkinde Araç çayı kenarında ağaçların arasında yerde yatan bir vatandaş olduğunu gören Suriyelilerin konuşmasını duyan bir taksi şoförü durumu 112 ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları incelemede şahsın öldüğünü belirlemesi üzerine durum polis ekiplerine bildirildi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede yüzünde darbe ve boynu kırılarak öldüğü tespit edilen şahsın Karabük Belediyesi İtfaiyesinde destek personeli olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Cihan Çetin(35) olduğunu tespit etti. Olay yerinde içki şişeleri bulan ve araştırma yapan ekipler, Çetin’in akşam üzeri Tuncay T. isimli bir şahıs ile kavga ettiği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede Tuncay T. isimli şahsı gözaltına aldı.

Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, Cihan Çetin’in cesedi yapılan incelemenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri geniş çaplı soruşturma sürdürüyor. Cihan Çetin’in Karabük Belediye İtfaiyesinde 10 yıldır destek personeli olarak çalıştığı belirtildi.