İzmir'de viyadük inşaatında beton ve demirin altında kalan 4 işçiden 3'ünün cesedi çıkarıldı, diğer işçi için çalışmalar sürüyor.

Koyundere mevkisinde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi esnasında çelik konstrüksiyon iskelenin ve kalıpların yıkılması sonucu yaklaşık 150 ton ağırlığındaki beton ve demirin altında kalan 4 işçiden 3'ünün cesedi çıkarıldı. Çıkarılan sesetler, morga kaldırıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, AFAD ve AKUT ekipleri, beton altında kalan 1 işçiye ulaşmak için çalışmalarına halen devam ediyor. İşçilerin çalışma arkadaşları da bir an olsun bölgeden ayrılmadan bir mucizenin yaşanmasını bekliyor. Öğlen saat 11.40 sıralarında kalıpları tutan iskele yıkılmış işçiler, sıvı betonun altında kalmıştı. Beton çabuk katılaşması için kimyasallarla güçlendirildiği için kısa sürede donmuş, bu nedenle işçilere ulaşmak için donan beton iş aletleriyle kırılmaya başlanmıştı. Olayın öğle yemeğine yakın saatlerde yaşanması nedeniyle birçok işçinin facianın yaşandığı viyadüğün yanından ayrıldığı da öğrenildi.