Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Başçavuş Servet Özdemir, Süleymanbeyler köyünde vatandaşlarla bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Özdemir son dönemlerde artan terör olaylarına değindiği konuşmasında şüpheli araç ve şahıslara karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Ereğli İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Karakol Komutanı Başçavuş Servet Özdemir, Süleymanbeyler köyünde Muhtar Eyüp Marankoz ve köylülerle bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Jandarma komutanlığının 24 saat halkın hizmetinde olduğunu söyleyen Özdemir, son günlerde artan terör olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmalarını isterken şüpheli gördükleri şahıs ve araçları jandarmaya bildirmelerini istedi. Başçavuş Servet Özdemir ayrıca görülen her türlü olayın da kısa sürede 156 ihbar hattından kendilerine bildirmelerini talep etti.

Köy Muhtarı Eyüp Marankoz ve köy sakinleri bilgilendirme toplantısını düzenleyen İlçe Jandarma komutanlığı ve Başçavuş Servet Özdemir'e teşekkür etti.