1-7 Nisan'ın Kanserle Savaş Haftası olması münasebeti ile KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Servisini ziyaret eden Jandarma Binbaşı Yıldırım Özbaş ve beraberindeki heyet hastaları tek tek gezerek onlara Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük ile Jandarma Bölge Komutanının selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileterek birer küçük hediye verdiler.

KSÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç.Dr. Ozan Balakan, Hastane Başmüdürü Halil Dilekoğlu ve Hastane Müdürü Hacı Hayrettin Tıraş'ın da eşlik ettiği ziyarette kanser hastaları ziyaretten duydukları menmuniyeti dile getirerek bazıları mutluluk gözyaşı döktü bazıları da teşekkür etti. Yaptıkları ziyaretle ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Jandarma Binbaşı Yıldırım Özbaş: “Bildiğiniz gibi bu yıl Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 175 nci yılını kutluyoruz. Bizlere bundan sonraki her hafta olacak olan bütün etkinliklere katılmamız emredildi. Bu haftada Kanserle Savaş Haftası olduğundan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin Onkoloji servisini ziyaret edip onlara Jandarma Genel Komutanımızın,  Adana Jandarma Bölge Komutanımızın ve Jandarma Alay Komutanımızın ”˜Geçmiş Olsun' dileklerini iletmek amacıyla geldik. Hastalarımız rahatsız ama ziyaretimizle onların yüzlerini bir an bile olsa güldürdük sanıyorum. Onlara azda olsa moral verebildiysek ne mutlu bize. Hastalarımıza Allah'tan acil şifa diliyorum inşallah şifa bulup ayağa kalkarlar. Allah onları sevdiklerine bağışlar” dedi.

KSÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç.Dr. Ozan Balakan ise hastaları adına bu ziyarete çok sevindiğini dile getirerek: “ Ben öncelikle arkadaşlarımızın bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kanser hastaları gerçekten toplumsal duyarlılığa, ilgiye ve alakaya çok aç olan bir hasta gurubudur. Bu açıdan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin onları düşünmesi, onlara zaman ayırması, onlara moral motivasyon desteğinde bulunmasını çok büyük bir sevinçle karşıladık kendilerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Jandarma Binbaşı Yıldırım Özbaş'ın yanında Jandarma Kıdemli Başçavuş Şenol Bozkurt, Jandarma Astsubay Çavuş Fatma Göktaş ve Jandarma Uzman Çavuş Ömer Mert'te hazır bulundu.