Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şefaatli ilçesine bağlı Sarıkent ortaokulundan LCD monitörler ve bilgisayar kasası çalan F.K. ve Y.U. isimli şüphelileri yakaladı. İki şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilidi.

İl ve Şefaatli İlçesi Jandarma ekipleri, Sarıkent Ortaokulundan 10 adet LCD monitör ve 2 adet bilgisayar kasasının çalan şüphelilerin yakalanması için yaptıkları ortak çalışma neticesinde hırsızlık olayını F.K ve Y.U., isimli şahısların gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelileri gözaltına alan jandarma ekipleri yaptıkları sorgulamada şüphelilerin çaldıkları malzemeleri Kayseri Melikgazi ilçesinde ikamet etmekte olan İ.C. isimli şahsın evine bıraktıkları öğrendi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri çalınan malzemeleri Kayseri’nin Melikgazi İlçesinde bulun İ.C. isimli şahsın evinde ele geçirdi. Ekipler, malzemeleri Sarıkent Ortaokulu Müdürlüğüne teslim etti. İ.C. isimli şahıs "Hırsızlık malı satın almak" suçundan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, F.K. ve Y.U. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.