Antalya'da tatile ve akraba ziyaretine gelen sürücülere jandarma tarafından çikolata ve şekerleme ikram edildi. Dönüş yolunda da dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunuldu.

Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından bayram tatili boyunca Burdur-Antalya karayolunda 24 saat boyunca 2 katına çıkarılmış denetim ve kontrollerde bulundu. 6 bin 500 araç durduruldu. Durdurulan araçların sürücülerine dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunan jandarma, çikolara ve şekerleme ikram etti. Sürücülerin bayramını tebrik eden görevliler, sürücülerin özellikler emniyet kemeri kullanımı, hız limitlerine uyma, hatalı solama yapmama, trafik işaret ve işaretçilerine uyma, tarafik işaretlerini dikkate alma, uykusuz ve alkollü araç kullanmama konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Vatandaşların güven içinde seyahat etmesini amaçlayan jandarmanın bu uygulaması, memnuniyetle karşılandı. Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda yapılan açıklamaya göre, bu denetimler sayesinde kaza oranlarında ciddi düşüş yaşandığı belirtildi.