Eskişehir İnönü ilçesinde yoldan çıkan jeep trafik yön levhasına çarptı. Kazada biri çocuk 4 kişi ölürken, sürücü ise ağır yaralandı.

Kaza, sabah erken saatlerde Eskişehir İnönü ilçesi ile Bilecik'in Bözhöyük ilçesi arasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Antalya'ya gittikleri öğrenilen 34 US 5743 plakalı Serdar I.'nın (40) kullandığı jeep, İnönü ilçesi yakınında, henüz belirlenemeyen bir nedenle seyir halindeyken yoldan çıktı. Araç, daha sonra gidiş yönündeki trafik yön levhasına çarptı. Kaza sonrası araç adeta hurda yığınına döndü. Araçta bulunan Fatma Öztürk (61), Sibel Işık (41), Musa Öztürk (39) ve Nehir Işık (9) olay yerinde öldü. Ağır yaralanan sürücü Serdar Işık Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada araçta sıkışarak ölenlerin cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkartılırken, cesetler otopsi için Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, aracın arka tarafında oturan 3 kişinin emniyet kemerini takmadığı belirlendi.