Kadıköy’de, spor hocası olduğu öğrenilen şahıs tartıştığı kişilerce silahla öldürüldü. Polis, olaydan sonra kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Göztepe Mahallesi Hatboyu Sokak’ta saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre spor hocası olduğu öğrenilen Yıldırım Murat Yazıcı (44), Özgürlük Parkı yanında henüz kimliği belirlenemeyen iki kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar, Yazıcı’yı darp etti. Zanlılardan biri daha sonra silahını çekerek Yıldırım Murat Yazıcı'ya ateş etti. Başına ve kasığına iki kurşun isabet eden Yazıcı, kanlar içinde yere yığıldı. Olayı gerçekleştiren şahıslar ise geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan ticari taksi sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Söz konusu adrese intikal eden polis ekipleri, Yazıcı'nın cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis ekipleri, delil araştırması yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri, Yıldırım Murat Yazıcı'ya ait olduğu öne sürülen otomobilde de araştırma yaptı. Yazıcı'nın cesedi gerekli incelemelerin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.