Türkiye genelinde yapılan seçimde baro başkanlığı koltuğuna oturan 5 kadın baro başkanı 8 Mart Kadınlar Günü öncesi 7 Mart'ta Osmaniye'de doplanarak, 'Kadın hakları ve aile içi şiddet'e dikkat çekmek için bir dizi etknlik yapacaklar.

Tekirdağ Baro Başkanı Av. Huriye Altay Erol, Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy'u makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Türkiye genelinde yapılan seçimlere 5 ilde baro başkanının kadın olduğunu belirten Osmaniye Baro Başkanı Av. Dilem Aksoy, "Ziyaretinden dolayı Tekirdağ Baro Başkanı Av. Huriye Altay Erol'a teşekkür ederim. Barolar Birliği toplantısında yaptığımız görüşmeler neticesinde Kırşehir Baro Başkanı Av. Mehtap Kraburçak Tuzcu, Sinop Baro Başkanı Av. Hicran Kandemir ve Bilecik Baro Başkanı Av. Halime Aynur'u, Osmaniye'nin adını ülke gündemine duyumak ve Osmaniyeyi tanıtmak için ilimize davet ettim. 7 Mart 2015 günü 5 kadın baro başkanları Osmaniyemizde bir araya gelerek, kadına ve aile içi şiddete dikat çekerek farkındalık oluşturacağız." diye konuştu.

Eşinin Osmaniyeli olduğunu ve sık sık Osmaniye'ye geldiğini belirten Tekirdağ Baro Başkanı Av. Huriye Altay Erol, "Osmaniye Baro Başkanlığı'na hemcinsimizin seçilmesi beni sevindirmiştir. 7 Mart'ta Osmaniye'de bir araya gelmekten mutlu olacağım." diyerek, Osmaniye Barosu'nun davetinden dolayı menmuniyetini dle getirdi.