Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Antalya Şubesi’nin genel kurulunda dernek üyeleri arasında arbede yaşandı. Olayları görüntülemek isteyen kadın gazetecinin önce bir görevlinin el hareketi ve sözlü olarak hakaretine maruz kaldığı, sonra diğer üyelerin saldırısına uğradığı ileri sürüldü. Polis araya girerek olayları önledi. Gazeteci, karakola giderek şikayetçi oldu.

Son dönemde gazetecilere yönelik artan şiddet ve hakaret olaylarına son örnek Antalya'da yaşandı. TÜED Antalya Şubesi’nin genel kurulunu takip etmek için seçimin yapıldığı salona giden Antalya Gerçek gazetesi muhabiri Tuğçe Saraç, oy kullanma işlemi sırasında çıkan olayları görüntülemek istedi. İddiaya göre, dernek üyeleri arasında yaşanan gerginlikleri görüntülemek isterken ilk olarak sözlü hakarete maruz kalan Saraç, ardından engellenmeye çalışıldı. Bu sırada sandık başında görevli olduğu öğrenilen bir kişi, el hareketi yaparak ve sözlü olarak gazeteciye hakaret etti. Bu kişinin fotoğrafını da çeken gazeteci, bu kez çevredeki kadınların saldırısına maruz kaldı. Darp edilmek istenen Saraç, araya giren polisler tarafından kurtarıldı.

Yaşanan olayların ardından Antalya Gerçek gazetesi muhabiri Tuğçe Saraç, karakola giderek hem hakaret edenlerden hem de kendisini darp etmek isteyenlerden şikayetçi oldu.